Оптима English Version
-

ТърсенеТърсене


Производители


Типове контактни лещи


РазтвориНовини и анонси

Глаукомата засяга най-вече хора между 35-40 години и се нарежда на второ място сред причините за слепота в света и у нас, предимно поради неадекватно и ненавременно лечение. Заболяването засяга между 60 и 70 милиона души в света, 7 милиона от които са двуочно слепи. Очаква се до 2020 г. броят на тези болни да нарасне значително, имайки предвид и уве...

Архив с новини »

PayPal
Epay

За контактиОбщи условия

Моля, прочетете внимателно тези условия, преди да използвате тази интернет страница. Ако използвате тази интернет страница се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕтези условия, моля не използвайте тази интернет страница.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които АВЕРСИС ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина - contactlens.bg .

Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на contactlens.bg или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него, Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Правила за използване на сайта

АВЕРСИС ЕООД (наричано по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на тази интернет страница, а именно -contactlens.bg , Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в тази интернет страница (наричана по-долу "Електронен Магазин") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Електронен Магазин да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този Електронен Магазин материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Електронен Магазин са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Също така, с потвърждаването на Вашата поръчка Вие заявявате, че контактните лещи са Ви предписани от оптометрист/офталмолог(очен лекар или оптометрист) и сте запознати със спецификата на носене и поддържане на конкретните продукти. Това се отнася и за останалите продукти, които contactlens.bg предлага.

Права и отговорности на страните

Материалите и услугите в този Електронен Магазин са ограничени само до посочените условия за тях, без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на АВЕРСИС ЕООД по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този Електронен Магазин се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на предоставяните продукти и нищо в този Електронен Магазин не може да ги промени. Също така АВЕРСИС ЕООД не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали или услугите на този Електронен Магазин. АВЕРСИС ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Част от информацията, публикувана в този Електронен Магазин, е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността

АВЕРСИС ЕООД, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети вкл. щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др., произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Електронен Магазин, като това е независимо от съществуването или не съществуването на предупреждение спрямо contactlens.bgза възможност да възникнат такива вреди.

Поверителност и сигурност

АВЕРСИС ЕООД, чрез своя Електронен магазин, не желае да получава конфиденциална или защитена информация от Вас. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени към/от този Електронен Магазин, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до contactlens.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този Електронен Магазин е под закрилата на Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този Електронен Магазин каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. Contactlens.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре Вашите нужди и интереси с цел да Ви се предоставят услуги с по-добро качество. В определени случаи, ние използваме изпратената от Вас информация, за да Ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Препратки към други интернет страници, собственост на трети лица

Наличните препратки от този Електронен Магазин към интернет страници, собственост на трети лица, са предоставени единствено и само за Ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този Електронен Магазин. АВЕРСИС ЕООД не контролира тези интернет страници на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин АВЕРСИС ЕООД по никакъв начин не налага и не препоръчва тези интернет страници на трети лица, нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези интернет страници, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

ГАРАНЦИЯ

Всички продукти, предлагани на сайта contactlens.bg , са нови, в оригинални опаковки със съответния гаранционен срок, определен от производителя и съгласно закона за защита на потребителите.

РЕКЛАМАЦИЯ

Всеки потребител, направил поръчка на сайта contactlens.bg има правото да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, в случай че те не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени. При констатация на дефектен продукт до 24 часа от закупуването му от сайта contactlens.bg се ангажира той да бъде заменен с нов или да възстанови заплатените от клиента средства в пълен размер, не по-късно от 5 работни дни, считано от датата, на която потребителя е упражнил правото си на рекламация. При изтичане на този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на продукта, contactlens.bg не поема гаранции. Отказ от стока при онлайн покупка и нейното връщане е възможно в следните случаи:
1. Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента. В такъв случай стоката се подменя в срок от 24 часа след заявката на клиента или се възстановява платената сума, ако той пожелае това.
2. Ако стоката има скрит дефект, купувачът има право да направи рекламация в срок от 24 часа от получаването на стоката. След експертна оценка от contactlens.bg дефектния продукт се заменя с друг или се възстановява сумата, платена за него.
3. Ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена, в присъствието на куриера се съставя протокол за увредената пратка.
4. Ако не е спазен срокът, обявен за доставка.
5. Ако цената, която трябва да се плати не съответства на тази, на която е поръчана стоката.
Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.

Промяна на цени на продукти

АВЕРСИС ЕООД има правото да променя цените в своя Електронен магазин по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора (Поръчката). При допуснати технически грешки в публикуването на Електронния Магазин, АВЕРСИС ЕООД има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите, платени от потребителя, ако има такива. Съобщението за намалени цени (промоции) е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, то тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, публикувани в този Електронен Магазин са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

Общи бележки

АВЕРСИС ЕООД не декларира, че материалите или услугите в този Електронен Магазин са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно или забранено. АВЕРСИС ЕООД може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП ние от АВЕРСИС ЕООД сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
1. Име –АВЕРСИС ЕООД, София, тел. 02/ 944 50 12
2. Основните характеристики на продуктите са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
3. Цената на стоките е крайна с вкл. ДДС и е обявена на страниците за представяне на съответния продукт.
4. Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цената на стоките е поместена в раздел НАЧИН НА ДОСТАВКА.
5. Не прилагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
6. Начините за Плащане са описани подробно в раздела НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ.
7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответният документ.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в интернет сайта координати.

Последна актуализация: 07.01.2014г.

 

КоличкаКоличка

В количката за пазаруване до момента имате 0 артикула!

»» Натрупана сума:
0.00 лв
 
 
» Нова регистрация
» Забравена парола?
» Начини на плащане
» Начин на доставка
» Специални поръчки
 

Продукти в промоция

OPTI-FREE® PureMoist® OPTI-FREE® PureMoist®
Alcon
За меки лещи
Цена: 29.00 лв.
1 бут.

Всички промоции »
 

Цветни контактни лещи


Всички ADORE цветни лещи
Всички ADORE цветни лещи »

Всички Crazy цветни лещи
Всички Crazy цветни лещи »